Höjdpunkter från veckan som gått

När pappa fick utslag som visade sig vara bältros men vägrade äta medicin eftersom "det ändå inte kommer att hjälpa" samma dag som han lyckades slå i tån så att han bröt den varefter Rufus (vår älskade hund) gjorde det till sin uppgift att trampa på just den tån flera gånger om dagen (borde jag nämna att han har tennisarmbåge efter att ha fixat med huset och att han har sträckt ena ljumsken så att han nästan haltar? Kanske inte, det var ju förra veckans bekymmer...)

När jag och Rosie skulle gå ut med Rufus och det kom en sådan össkur att vi fick krypa in i en buske innan vi tog sats och sprang till en busskur där vi satt ett bra tag innan regnet lättade till vanligt regn så att vi kunde gå vidare utan att bli dränkta.

När Karro ringde och berättade om hur hon ramlat av en häst och då hon inte hittat någon is att dämpa svullnaden med valde att använda en ett år för gammal frusen korv som hon sedan gick runt med. Samma dag hade hon och en arbetskamrat sprungit runt och jagat en mus som de hittat i skafferiet samt lyckats vispa ner i fluga i pannkakssmeten. Låt mig säga så här om hennes tidigare bravader i kökssammanhang: hon lyckades bränna morötter när hon skulle woka på lägsta värme och hennes största bedrift är att koka nudlar och värma panpizza i mikron...

När jag och mamma hämtade banankartonger på Ica till flytten och staplade dem i var sitt torn så att vi fick gå ner på huk för att komma ut genom dörren. Att sedan ta sig till bilen utan att kunna se och utan att tappa kartongerna var ett äventyr i sig. De som gick förbi undrade nog vad vi höll på med så som vi skrattade och vinglade och hade oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0