Matexpedition

Jag, Rosie och Kattis är husvakter åt Rosies moster, Mia, den här veckan. Igår insåg vi att maten var på upphällningen så vi gick för att handla. Grejen är att Mia bor ganska avlägset, vilket betyder dåliga öppettider.
   Vi började gå mot närmaste affär, 2 kilometer bort, men den hade sommarstängt. Eftersom vi verkligen behövde mat gick vi vidare mot nästa, ytterligare 6 kilometer bort längs en oändlig landsväg. Men när vi kom fram hade den stängt sedan tre timmar tillbaka.
   Eftersom vi gått 8 kilometer och hade lika långt tillbaka kände vi inte för att gå ytterligare fyra kilometer till en affär som kanske var stängd. Alltså gick vi hem, utan mat. Efter vår promenad på 1,6 mil var vi alla lite trötta och uppgivna så vi matade de tre katter, fyra kaniner och hästen som vi har ansvaret för den här veckan och gick och la oss.
   Idag lever vi på bröd, vi har en halv limpa kvar. Rosie är ute och målar uthuset (sommarjobb) och jag kollar på Viasat History. Kattis åkte hem i morse, hon var rädd att vi skulle tvinga med henne på en ny matexpedition.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0